متن استاتیک شماره 54 موجود نیست متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1399/10/09
  • - تعداد بازدید: 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی

برگزاری دوره آموزشی نظام آراستگی و پاکیزگی محیط کار

برگزاری دوره آموزشی نظام آراستگی و پاکیزگی محیط کار

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی اقدام به برگزاری یک دوره  کارگاه آموزشی نظام آراستگی و پاکیزگی محیط کار ( 5S ) نمود.

 

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی  یک دوره  کارگاه آموزشی نظام آراستگی و پاکیزگی محیط کار ( 5S ) توسط دکتر " سید محمد مظلومی" رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی به عنوان مدرس دوره در روز شنبه 6/10/99 به صورت مجازی و آنلاین و با حضور بیش از 20 نفر از اساتید و کارکنان برگزارشد. 

 شایان ذکر است؛ هدف از این دوره  به‌روزرسانی دانش کارکنان و شناسایی عوامل مؤثر در آراستگی محیط کار با رویکرد بهسازی فرآیندهای سازمان و حذف اتلاف زمان، انرژی و سرمایه ، ایجاد فضای مناسب در محیط کار توسط اجرای تکنیک‌ها و اصول ( 5S ) شامل ساماندهی، نظم و ترتیب، پاکیزه سازی،استاندارد سازی و فرهنگ سازی است که این روش بر ایجاد محیطی سامان‌ یافته تاکید دارد و به دلیل ساده بودن آنها درک‌شان بسیار آسان است اما اجرای آن، همکاری و مشارکت آحاد کارکنان را می‌طلبد. 

 فاطمه نوروزی فرد مدیر روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی

پایان خبر 

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشکده,اخبار واحدها
  • کد خبری : 34921
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید