دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری دوره آموزشی نظام آراستگی و پاکیزگی محیط کار
برگزاری دوره آموزشی نظام آراستگی و پاکیزگی محیط کار
معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده تغذیه و علوم غذایی اقدام به برگزاری یک دوره کارگاه آموزشی نظام آراستگی و پاکیزگی محیط کار ( 5S ) نمود.
به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی
یک دوره کارگاه آموزشی نظام آراستگی و پاکیزگی محیط کار ( 5S ) توسط دکتر " سید محمد مظلومی" رئیس
دانشکده تغذیه و علوم غذایی به عنوان مدرس دوره در
روز شنبه 6/10/99 به
صورت مجازی و آنلاین و با حضور بیش از 20 نفر از اساتید و کارکنان برگزارشد.
شایان
ذکر است؛ هدف از این دوره بهروزرسانی دانش کارکنان و شناسایی عوامل
مؤثر در آراستگی محیط کار با رویکرد بهسازی فرآیندهای سازمان و حذف اتلاف زمان،
انرژی و سرمایه ، ایجاد فضای مناسب در محیط کار توسط اجرای تکنیکها و اصول ( 5S ) شامل ساماندهی،
نظم و ترتیب، پاکیزه سازی،استاندارد سازی و فرهنگ سازی است که این روش بر ایجاد محیطی سامان یافته
تاکید دارد و به دلیل ساده بودن آنها درکشان بسیار آسان است اما اجرای آن، همکاری
و مشارکت آحاد کارکنان را میطلبد.
نظر دهید